בסיר רחב לטגן את הצל הקצוץ להוסיף את הגזר לטגן מעט, להוסיף את הדלורית ולהמשיך לטגן יחד עם הגזר, להוסיף את הבטטה ולטגן, להוסיף את הדלעת ולטגן, להוסיף את המים ואת התבלינים להביא לרתיחה להנמיך את הלהבה ולבשל על אש קטנה בערך חצי שעה..
2
לטעום ולשפר תיבול.
לשים את המרק בבלנדר ולטחון למחית חלקה ומבריקה..
1
בסיר רחב לטגן את הצל הקצוץ להוסיף את הגזר לטגן מעט, להוסיף את הדלורית ולהמשיך לטגן יחד עם הגזר, להוסיף את הבטטה ולטגן, להוסיף את הדלעת ולטגן, להוסיף את המים ואת התבלינים להביא לרתיחה להנמיך את הלהבה ולבשל על אש קטנה בערך חצי שעה..
2
לטעום ולשפר תיבול.
לשים את המרק בבלנדר ולטחון למחית חלקה ומבריקה..