לןגן

מרק כתום

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 19/01/2016 | 11:37
מרק כתום

תקציר המתכון: מרק כתום ובריא לימות החורף הקרים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 35 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב לטגן את הצל הקצוץ להוסיף את הגזר לטגן מעט, להוסיף את הדלורית ולהמשיך לטגן יחד עם הגזר, להוסיף את הבטטה ולטגן, להוסיף את הדלעת ולטגן, להוסיף את המים ואת התבלינים להביא לרתיחה להנמיך את הלהבה ולבשל על אש קטנה בערך חצי שעה.

  2. לטעום ולשפר תיבול. לשים את המרק בבלנדר ולטחון למחית חלקה ומבריקה.