אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

1,032
צפיות

מרק תאילנדי קא גאי

המתכון של
מרק תאילנדי קא גאי

מרק תאילנדי עשיר במיוחד על בסיס חלב קוקס

  • קטגוריהמרקים
  • מספר מנות8 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: מרקים
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 8 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 יחידה בצל סגול
  • חצי כוס בצל ירוק חתוך לעיגולים
  • 6 יחידות עגבניות שרי
  • 4 שיניי שום
  • 1 כוס חזה עוץ חתוך לקוביות
  • 5 יחידות פטריות
  • 4 כוסות ציר עוף
  • 1 קופסא קרם קוקוס
  • 1 יחידה ג׳ינג׳ר טרי
  • 4 יחידות עלי כפיר
  • 4 יחידות שורש גלנגל
  • 3 יחידות למון גראס השורש בלבד
  • 1 צרור כוסברה
  • 2 יחידות פלפל צ׳ילי
אופן ההכנה
  • 1

    מרתיחים את הציר (או 4 כוסות מים עם כף אבקת מרק)..


  • 2

    מוסיפים את הגלנגל, הצ׳ילי, עלי הכפיר והלמון גראס (חובטים בו עם מערוך שיפתח) וחותכים לאורך של אצבע.


  • 3

    מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים 20 דקות..


  • 4

    מוסיפים את קרם הקוקוס והעוף, ממשיכים לבשל ואחרי כ 3 דקות מוסיפים את העגבניות, הפטריות הכוסברה ומוסיפים קצת סויה.


  • 5

    מוסיפים קצת מלח ופלפל ובתיאבון.


  • 6

    אם אין גלנגל או כפיר לא נורא, אפשר להוסיף גרידת לימון וקצת מיץ לימון. אפשר אחרי בישול השורשים לסנן את המרק.


1

מרתיחים את הציר (או 4 כוסות מים עם כף אבקת מרק)..


2

מוסיפים את הגלנגל, הצ׳ילי, עלי הכפיר והלמון גראס (חובטים בו עם מערוך שיפתח) וחותכים לאורך של אצבע.


3

מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים 20 דקות..


4

מוסיפים את קרם הקוקוס והעוף, ממשיכים לבשל ואחרי כ 3 דקות מוסיפים את העגבניות, הפטריות הכוסברה ומוסיפים קצת סויה.


5

מוסיפים קצת מלח ופלפל ובתיאבון.


6

אם אין גלנגל או כפיר לא נורא, אפשר להוסיף גרידת לימון וקצת מיץ לימון. אפשר אחרי בישול השורשים לסנן את המרק.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים