לןגן

מרק תאילנדי קא גאי

מאת: אילן דרור, פורסם: 01/01/2016 | 14:14
מרק תאילנדי קא גאי

תקציר המתכון: מרק תאילנדי עשיר במיוחד על בסיס חלב קוקס

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים את הציר (או 4 כוסות מים עם כף אבקת מרק).

  2. מוסיפים את הגלנגל, הצ׳ילי, עלי הכפיר והלמון גראס (חובטים בו עם מערוך שיפתח) וחותכים לאורך של אצבע

  3. מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים 20 דקות.

  4. מוסיפים את קרם הקוקוס והעוף, ממשיכים לבשל ואחרי כ 3 דקות מוסיפים את העגבניות, הפטריות הכוסברה ומוסיפים קצת סויה

  5. מוסיפים קצת מלח ופלפל ובתיאבון

  6. אם אין גלנגל או כפיר לא נורא, אפשר להוסיף גרידת לימון וקצת מיץ לימון. אפשר אחרי בישול השורשים לסנן את המרק