אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

3,777
צפיות

מרק ירקות

המתכון של
מרק ירקות

הנה עוד מתכון למרק בטעם שכולם אוהבים לימים הקרים, ושיהיה לכולנו חורף בריא וחמים.

  • קטגוריהמרקים
  • מספר מנות20 מנות
  • זמן הכנה10 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: מרקים
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 20 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 5 יחידות תפוחי אדמה
  • 3 יחידות בטטות בינוניות
  • 3 יחידות גזרים גדולים
  • 3 יחידות קישואים בינונים
  • 1 יחידה בצל גדול
  • 2 יחידות גבעולי סלרי
  • 3-4 כפות שמן
  • 2 כפיות מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כף אבקת מרק עוף פרווה
אופן ההכנה
  • 1

    חותכים בצל לרצועות ומטגנים בשמן עד להזהבה..


  • 2

    קולפים ירקות וגוררים בפומפייה או במעבד מזון עם הסכין כמו הפומפייה. מוסיפים את הירקות המגוררים לסיר עם הבצל ומאדים למשך 5 דקות בערך..


  • 3

    קוצצים את הסלרי ומוסיפים לסיר הירקות..


  • 4

    מוסיפים מים שיכסו את הירקות ומרתיחים..


  • 5

    מתבלים ומערבבים. מבשלים כ-30 דקות עד שהירקות הופכים לרכים..


1

חותכים בצל לרצועות ומטגנים בשמן עד להזהבה..


2

קולפים ירקות וגוררים בפומפייה או במעבד מזון עם הסכין כמו הפומפייה. מוסיפים את הירקות המגוררים לסיר עם הבצל ומאדים למשך 5 דקות בערך..


3

קוצצים את הסלרי ומוסיפים לסיר הירקות..


4

מוסיפים מים שיכסו את הירקות ומרתיחים..


5

מתבלים ומערבבים. מבשלים כ-30 דקות עד שהירקות הופכים לרכים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים