תקציר המתכון: הנה עוד מתכון למרק בטעם שכולם אוהבים לימים הקרים, ושיהיה לכולנו חורף בריא וחמים.
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
חותכים בצל לרצועות ומטגנים בשמן עד להזהבה.
קולפים ירקות וגוררים בפומפייה או במעבד מזון עם הסכין כמו הפומפייה. מוסיפים את הירקות המגוררים לסיר עם הבצל ומאדים למשך 5 דקות בערך.
קוצצים את הסלרי ומוסיפים לסיר הירקות.
מוסיפים מים שיכסו את הירקות ומרתיחים.
מתבלים ומערבבים. מבשלים כ-30 דקות עד שהירקות הופכים לרכים.