לןגן

מרק ירקות

מאת: לילך טייב, פורסם: 29/10/2015 | 16:12
מרק ירקות

תקציר המתכון: הנה עוד מתכון למרק בטעם שכולם אוהבים לימים הקרים, ושיהיה לכולנו חורף בריא וחמים.

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים בצל לרצועות ומטגנים בשמן עד להזהבה.

  2. קולפים ירקות וגוררים בפומפייה או במעבד מזון עם הסכין כמו הפומפייה. מוסיפים את הירקות המגוררים לסיר עם הבצל ומאדים למשך 5 דקות בערך.

  3. קוצצים את הסלרי ומוסיפים לסיר הירקות.

  4. מוסיפים מים שיכסו את הירקות ומרתיחים.

  5. מתבלים ומערבבים. מבשלים כ-30 דקות עד שהירקות הופכים לרכים.