לחתוך לקוביות קטנות או לגרד את כל הירקות למרק לטגן אותם מעט ולאדות אותם בסיר עם 4 ליטר מים רותחים. לאחר כ-10 דקות להוסיף את העדשים החומות ואת גרגירי החומוס , לתבל במלח, פלפל שחור - לפי הטעם , חצי כפית כורכום, כף וחצי מרק עוף וחצי כוס מיץ לימון סחוט. לערבב מדיי פעם , לתת להכל לבעבע ולהעביר לאש נמוכה.
אחרי שמעבירים לאש נמוכה להוסיף שתי כוסות אטריות דקות למרק ולתת בערך שעה בישול על אש נמוכה.
10 דקות לפני סיום הבישול לקצץ חצי צרור פטרוזיליה ולחתוך 2 עגבניות לקוביות קטנות ולערבב לתוך הסיר.
להגיש חם לצד פלח לימון ובתאבון !.
2
* מי שרוצה יכול להוסיף בשר למרק .
1
לחתוך לקוביות קטנות או לגרד את כל הירקות למרק לטגן אותם מעט ולאדות אותם בסיר עם 4 ליטר מים רותחים. לאחר כ-10 דקות להוסיף את העדשים החומות ואת גרגירי החומוס , לתבל במלח, פלפל שחור - לפי הטעם , חצי כפית כורכום, כף וחצי מרק עוף וחצי כוס מיץ לימון סחוט. לערבב מדיי פעם , לתת להכל לבעבע ולהעביר לאש נמוכה.
אחרי שמעבירים לאש נמוכה להוסיף שתי כוסות אטריות דקות למרק ולתת בערך שעה בישול על אש נמוכה.
10 דקות לפני סיום הבישול לקצץ חצי צרור פטרוזיליה ולחתוך 2 עגבניות לקוביות קטנות ולערבב לתוך הסיר.
להגיש חם לצד פלח לימון ובתאבון !.