ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- מספר מנות10 מנות
- זמן הכנה15 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: מרקים
- זמן הכנה: 15 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 10 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להשרות את העדשים במים.
-
2
לקצוץ דק את הבצל ולטגן במעט שמן עד לשקיפות.
-
3
להוסיף 2-3 שיני שום, לפי הטעם, ולטגן 1-2 דק' .
-
4
לקצוץ עגבניות דק דק ולהוסיף לסיר, לטגן עוד 5 דק'.
-
5
לשטוף היטב את העדשים לסנן ולהוסיף לסיר.
-
6
לקצוץ את הכוסברה ולהוסיף לסיר, לטגן עוד 2-3 דק'.
-
7
להוסף מים, מלח ופפריקה (אפשר גם א.מרק עוף).
-
8
לבשל כמה שיותר עד שהעדשים מתרככות.
1
להשרות את העדשים במים.
2
לקצוץ דק את הבצל ולטגן במעט שמן עד לשקיפות.
3
להוסיף 2-3 שיני שום, לפי הטעם, ולטגן 1-2 דק' .
4
לקצוץ עגבניות דק דק ולהוסיף לסיר, לטגן עוד 5 דק'.
5
לשטוף היטב את העדשים לסנן ולהוסיף לסיר.
6
לקצוץ את הכוסברה ולהוסיף לסיר, לטגן עוד 2-3 דק'.
7
להוסף מים, מלח ופפריקה (אפשר גם א.מרק עוף).
8
לבשל כמה שיותר עד שהעדשים מתרככות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים