לןגן

מרק עדשים-מעולה

מאת: ורד דרור, פורסם: 18/02/2015 | 23:37
מרק עדשים-מעולה

תקציר המתכון: מרק עשיר ומשביע

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את העדשים במים

  2. לקצוץ דק את הבצל ולטגן במעט שמן עד לשקיפות

  3. להוסיף 2-3 שיני שום, לפי הטעם, ולטגן 1-2 דק'

  4. לקצוץ עגבניות דק דק ולהוסיף לסיר, לטגן עוד 5 דק'

  5. לשטוף היטב את העדשים לסנן ולהוסיף לסיר

  6. לקצוץ את הכוסברה ולהוסיף לסיר, לטגן עוד 2-3 דק'

  7. להוסף מים, מלח ופפריקה (אפשר גם א.מרק עוף)

  8. לבשל כמה שיותר עד שהעדשים מתרככות