ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
2 צרורות בינוניים של כוסברה
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להזהיב את שיני השום, אחרי מספר דקות להוסיף מספר טיפות מים כדי שלא ישרפו.
-
2
להוסיף את הכורכום ולהמשיך ולהזהיב עוד דקה או שתיים.
-
3
להוסיף את הכוסברה הקצוצה דק ואת הפלפל השחור ולהמשיך להזהיב עוד דקותיים.
-
4
להוסיף את המלח ואת המים.
-
5
אחרי שהתערובת עם המים רתחה, להוסיף את הסולת לאט לאט תוך כדי בחישה, עם כף עץ או מטרפה ולהמשיך ולערבב כל הזמן כדי שהסולת לא תדבק בתחתית הסיר.
-
6
לבשל 1/4 שעה . אם המרק סמיך מדי להוסיף מעט מים. לטעום ולשפר טעמים.
1
להזהיב את שיני השום, אחרי מספר דקות להוסיף מספר טיפות מים כדי שלא ישרפו.
2
להוסיף את הכורכום ולהמשיך ולהזהיב עוד דקה או שתיים.
3
להוסיף את הכוסברה הקצוצה דק ואת הפלפל השחור ולהמשיך להזהיב עוד דקותיים.
4
להוסיף את המלח ואת המים.
5
אחרי שהתערובת עם המים רתחה, להוסיף את הסולת לאט לאט תוך כדי בחישה, עם כף עץ או מטרפה ולהמשיך ולערבב כל הזמן כדי שהסולת לא תדבק בתחתית הסיר.
6
לבשל 1/4 שעה . אם המרק סמיך מדי להוסיף מעט מים. לטעום ולשפר טעמים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים