אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

697
צפיות

מרק תפוחי אדמה בסגנון גרמני

המתכון של
מרק תפוחי אדמה בסגנון גרמני

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 בצל גדול
  • 1 כרשה גדולה
  • 4-5 שיני שום גדולות
  • 3/4 ק"ג תפוחי אדמה (כ-5 תפוחי אדמה גדולים)
  • 1 קופסת שימורים תירס גרעינים, או מסנפרוסט
  • טימין (קורנית)
  • מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט מגורד
  • שמנת לקצפת 38% או שמנת פרווה
אופן ההכנה
  • 1

    מטגנים את הבצל, אחרי שהזהיב מוסיפים את שיני השום וממשיכים לטגן קלות. להיזהר שהשום לא ישחיר.


  • 2

    להוסיף את הכרשה הפרוסה ולטגן עד שתתרכך מעט.


  • 3

    להוסיף את תפוחי האדמה החתוכים, התירס ובערך 4-5 כוסות מים וכף או 2 אבקת מרק ירקות או עוף.


  • 4

    להוסיף תבלינים ועלי טימין.


  • 5

    מבשלים כשעה, עד שתפוחי האדמה התרככו.


  • 6

    טוחנים את תכולת המרק במיקסר מוט.


  • 7

    להוסיף את השמנת ולהמשיך לבשל עוד כ- 15 דקות. לטעום ולשפר טעמים.


1

מטגנים את הבצל, אחרי שהזהיב מוסיפים את שיני השום וממשיכים לטגן קלות. להיזהר שהשום לא ישחיר.


2

להוסיף את הכרשה הפרוסה ולטגן עד שתתרכך מעט.


3

להוסיף את תפוחי האדמה החתוכים, התירס ובערך 4-5 כוסות מים וכף או 2 אבקת מרק ירקות או עוף.


4

להוסיף תבלינים ועלי טימין.


5

מבשלים כשעה, עד שתפוחי האדמה התרככו.


6

טוחנים את תכולת המרק במיקסר מוט.


7

להוסיף את השמנת ולהמשיך לבשל עוד כ- 15 דקות. לטעום ולשפר טעמים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים