לןגן

מרק תפוחי אדמה בסגנון גרמני

מאת: מירי גולני, פורסם: 28/02/2023 | 20:22
מרק תפוחי אדמה בסגנון גרמני

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל, אחרי שהזהיב מוסיפים את שיני השום וממשיכים לטגן קלות. להיזהר שהשום לא ישחיר

  2. להוסיף את הכרשה הפרוסה ולטגן עד שתתרכך מעט

  3. להוסיף את תפוחי האדמה החתוכים, התירס ובערך 4-5 כוסות מים וכף או 2 אבקת מרק ירקות או עוף

  4. להוסיף תבלינים ועלי טימין

  5. מבשלים כשעה, עד שתפוחי האדמה התרככו

  6. טוחנים את תכולת המרק במיקסר מוט

  7. להוסיף את השמנת ולהמשיך לבשל עוד כ- 15 דקות. לטעום ולשפר טעמים