לחמם את השמן במחבת, ולהוסיף את הבצל והשום ולטגן עד להזהבה, להוסיף את האורז, ולטגן עוד דקה, להוסיף מים רותחים 3/4 מגובה הסיר ולערבב, לכסות מעט את הסיר, להנמיך את האש לבינונית, ולבשל עוד כ-10 דקות, להוסיף את העגבניות ולערבב, להוסיף מיץ לימון ולערבב, (אני שמה מיץ לימון במקום רסק עגבניות) להוסיף מלח ופלפל שחור ולערבב, לכסות מעט את הסיר ולבשל עוד כ-5 דקות..
לחמם את השמן במחבת, ולהוסיף את הבצל והשום ולטגן עד להזהבה, להוסיף את האורז, ולטגן עוד דקה, להוסיף מים רותחים 3/4 מגובה הסיר ולערבב, לכסות מעט את הסיר, להנמיך את האש לבינונית, ולבשל עוד כ-10 דקות, להוסיף את העגבניות ולערבב, להוסיף מיץ לימון ולערבב, (אני שמה מיץ לימון במקום רסק עגבניות) להוסיף מלח ופלפל שחור ולערבב, לכסות מעט את הסיר ולבשל עוד כ-5 דקות..