אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

364
צפיות

מרק בטטה

המתכון של
מרק בטטה

מה יותר טוב ממרק סמיך ליום קריר. קרדיט למתכון של בריגיטה ניו

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3 בטטות
  • 3 גזרים
  • 1 תפוח אדמה גדול
  • 1 בצל מוזהב
  • 3 שיני שום גדולות
  • פלפל שחור, מלח
  • סלרי ראש ועלים
  • 1/3 - 1/2 קופסה נוזל קוקוס. לטעום ולבדוק אם צריך לשפר טעמים
  • 1/2 קופסה שמנת להקצפה 38%
אופן ההכנה
  • 1

    להזהיב את חתיכות הבצל.


  • 2

    לחתוך לקוביות גדולות את הבטטות, גזרים ותפוח אדמה. לבשל את כל המצרכים פרט לנוזל הקוקוס והשמנת להקצפה.


  • 3

    כעבור שעה כשהכל רך, להוריד את הסיר מהכיריים, לזרוק את עלי הסלרי, ולטחון עם מיקסר מוט את כל תכולת הסיר.


  • 4

    להוסיף לסיר את נוזל הקוקוס והשמנת להקצפה. לערבב טוב ולהמשיך ולבשל את המרק עוד 15 דקות.


1

להזהיב את חתיכות הבצל.


2

לחתוך לקוביות גדולות את הבטטות, גזרים ותפוח אדמה. לבשל את כל המצרכים פרט לנוזל הקוקוס והשמנת להקצפה.


3

כעבור שעה כשהכל רך, להוריד את הסיר מהכיריים, לזרוק את עלי הסלרי, ולטחון עם מיקסר מוט את כל תכולת הסיר.


4

להוסיף לסיר את נוזל הקוקוס והשמנת להקצפה. לערבב טוב ולהמשיך ולבשל את המרק עוד 15 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים