ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
1/3 - 1/2 קופסה נוזל קוקוס. לטעום ולבדוק אם צריך לשפר טעמים
-
1/2 קופסה שמנת להקצפה 38%
אופן ההכנה
-
1
להזהיב את חתיכות הבצל.
-
2
לחתוך לקוביות גדולות את הבטטות, גזרים ותפוח אדמה. לבשל את כל המצרכים פרט לנוזל הקוקוס והשמנת להקצפה.
-
3
כעבור שעה כשהכל רך, להוריד את הסיר מהכיריים, לזרוק את עלי הסלרי, ולטחון עם מיקסר מוט את כל תכולת הסיר.
-
4
להוסיף לסיר את נוזל הקוקוס והשמנת להקצפה. לערבב טוב ולהמשיך ולבשל את המרק עוד 15 דקות.
1
להזהיב את חתיכות הבצל.
2
לחתוך לקוביות גדולות את הבטטות, גזרים ותפוח אדמה. לבשל את כל המצרכים פרט לנוזל הקוקוס והשמנת להקצפה.
3
כעבור שעה כשהכל רך, להוריד את הסיר מהכיריים, לזרוק את עלי הסלרי, ולטחון עם מיקסר מוט את כל תכולת הסיר.
4
להוסיף לסיר את נוזל הקוקוס והשמנת להקצפה. לערבב טוב ולהמשיך ולבשל את המרק עוד 15 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים