לןגן

מרק בטטה

מאת: מירי גולני, פורסם: 16/12/2021 | 14:29
מרק בטטה

תקציר המתכון: מה יותר טוב ממרק סמיך ליום קריר. קרדיט למתכון של בריגיטה ניו

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להזהיב את חתיכות הבצל

  2. לחתוך לקוביות גדולות את הבטטות, גזרים ותפוח אדמה. לבשל את כל המצרכים פרט לנוזל הקוקוס והשמנת להקצפה

  3. כעבור שעה כשהכל רך, להוריד את הסיר מהכיריים, לזרוק את עלי הסלרי, ולטחון עם מיקסר מוט את כל תכולת הסיר

  4. להוסיף לסיר את נוזל הקוקוס והשמנת להקצפה. לערבב טוב ולהמשיך ולבשל את המרק עוד 15 דקות