ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100 גרם דלעת חתוכה לקוביות קטנות
-
2 תפו"א חתוכים לקוביות קטנות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר עם שמן לטגן את הבצל הקצוץ והשום..
-
2
להוסיף רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות...
-
3
להוסיף את הבשר, שעועית ושאר ירקות...
-
4
לכסות עם מים ולהביא לרתיחה לתבל לערבב היטב .
-
5
ולבשל על אש נמוכה 3 שעות לכל הפחות...
-
6
להגיש חם...
1
בסיר עם שמן לטגן את הבצל הקצוץ והשום..
2
להוסיף רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות...
3
להוסיף את הבשר, שעועית ושאר ירקות...
4
לכסות עם מים ולהביא לרתיחה לתבל לערבב היטב .
5
ולבשל על אש נמוכה 3 שעות לכל הפחות...
6
להגיש חם...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים