להרתיח בסיר גדול מים רותחים בכמות 3/4 מגובה הסיר יחד עם הבצלים והשום . כשרותח מוסיפים את חתיכות העוף מרתיחים היטב ומנקים בעזרת כף את הקצף המצטבר..
1
מתבלים ובודקים טעמים מוסיפים את תפוחי האדמה וצרור הכוסברה ומביאים לרתיחה טובה. מבשלים על אש בינונית עד לריכוך העוף..
2
להכנת החילבה: משרים את החילבה בקערה עם כמות מים שתכסה את האבקה ל5 שעות . שופכים את כמות המים שנשארה מקציפים את החילבה עם כוס מים מהברז בהדרגה עד למרקם סמיך, מוסיפים מלח ולימון ומקציפים עד למרקם הרצוי. אפשר להוסיף כוסברה טחונה וחריף..
3
בהצלחה ובאהבה איילת ❤.
0
להרתיח בסיר גדול מים רותחים בכמות 3/4 מגובה הסיר יחד עם הבצלים והשום . כשרותח מוסיפים את חתיכות העוף מרתיחים היטב ומנקים בעזרת כף את הקצף המצטבר..
1
מתבלים ובודקים טעמים מוסיפים את תפוחי האדמה וצרור הכוסברה ומביאים לרתיחה טובה. מבשלים על אש בינונית עד לריכוך העוף..
2
להכנת החילבה: משרים את החילבה בקערה עם כמות מים שתכסה את האבקה ל5 שעות . שופכים את כמות המים שנשארה מקציפים את החילבה עם כוס מים מהברז בהדרגה עד למרקם סמיך, מוסיפים מלח ולימון ומקציפים עד למרקם הרצוי. אפשר להוסיף כוסברה טחונה וחריף..