אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

778
צפיות

מרק תימני

המתכון של
מרק תימני

מאכל מסורתי שחייב להכין.....בתוספת חילבה

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כרעיים /שוקיים כמספר הסועדים
  • 5-6 בצלים קטנים שלמים ומקולפים
  • 4 שיני שום מקולפים ושלמים
  • צרור כוסברה
  • מים
  • 2 כפות מרק עוף
  • 2 כפות חוויאג מרק איכותי
  • חצי כף מלח
  • תפוחי אדמה חצויים
  • לחילבה: 3 כפות אבקת חלבה
  • מלח
  • לימון
אופן ההכנה
  • 0

    להרתיח בסיר גדול מים רותחים בכמות 3/4 מגובה הסיר יחד עם הבצלים והשום . כשרותח מוסיפים את חתיכות העוף מרתיחים היטב ומנקים בעזרת כף את הקצף המצטבר..


  • 1

    מתבלים ובודקים טעמים מוסיפים את תפוחי האדמה וצרור הכוסברה ומביאים לרתיחה טובה. מבשלים על אש בינונית עד לריכוך העוף..


  • 2

    להכנת החילבה: משרים את החילבה בקערה עם כמות מים שתכסה את האבקה ל5 שעות . שופכים את כמות המים שנשארה מקציפים את החילבה עם כוס מים מהברז בהדרגה עד למרקם סמיך, מוסיפים מלח ולימון ומקציפים עד למרקם הרצוי. אפשר להוסיף כוסברה טחונה וחריף..


  • 3

    בהצלחה ובאהבה איילת ❤.


0

להרתיח בסיר גדול מים רותחים בכמות 3/4 מגובה הסיר יחד עם הבצלים והשום . כשרותח מוסיפים את חתיכות העוף מרתיחים היטב ומנקים בעזרת כף את הקצף המצטבר..


1

מתבלים ובודקים טעמים מוסיפים את תפוחי האדמה וצרור הכוסברה ומביאים לרתיחה טובה. מבשלים על אש בינונית עד לריכוך העוף..


2

להכנת החילבה: משרים את החילבה בקערה עם כמות מים שתכסה את האבקה ל5 שעות . שופכים את כמות המים שנשארה מקציפים את החילבה עם כוס מים מהברז בהדרגה עד למרקם סמיך, מוסיפים מלח ולימון ומקציפים עד למרקם הרצוי. אפשר להוסיף כוסברה טחונה וחריף..


3

בהצלחה ובאהבה איילת ❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים