1 כף שטוחה א. מרק פרווה, מעט כורכום, פלפל שחור, מלח בהתאם לטעם כל אחד
מים חמים עד לגובה הירקות
אופן ההכנה
1
לחתוך את כל הירקות לקוביות -חיתוך גס .
2
לטגן בשמן את הבצל ובהדרגה להוסיף את הירקות מהקשים עד לרכים תוך כדי בחישה ,.
3
להוסיף את התבלינים ועשבי התבלון, את המים ,להביא לרתיחה ,להנמיך את האש ללהבה נמוכה עד שהירקות יתרככו..
4
להעביר לבלנדר את כל הירקות בלבד ולטחון. לפני שמחזירים את את הירקות הטחונים לסיר מומלץ להפריש כוס מהמרק ובהדרגה להוסיף את הירקות מהבלנדר לסיר .(את הכוס הנותר יש להוסיף בהתאם לסמיכות שרוצים).
5
יש לבדוק טעמים ולתקן..
1
לחתוך את כל הירקות לקוביות -חיתוך גס .
2
לטגן בשמן את הבצל ובהדרגה להוסיף את הירקות מהקשים עד לרכים תוך כדי בחישה ,.
3
להוסיף את התבלינים ועשבי התבלון, את המים ,להביא לרתיחה ,להנמיך את האש ללהבה נמוכה עד שהירקות יתרככו..
4
להעביר לבלנדר את כל הירקות בלבד ולטחון. לפני שמחזירים את את הירקות הטחונים לסיר מומלץ להפריש כוס מהמרק ובהדרגה להוסיף את הירקות מהבלנדר לסיר .(את הכוס הנותר יש להוסיף בהתאם לסמיכות שרוצים).