לןגן

מרק כתום-

מאת: דליה חכימיאן לוי, פורסם: 19/01/2021 | 13:48
מרק כתום-

תקציר המתכון: מלא ירקות ולא רק הירקות הכתומות -מלא ויטמינים במיוחד לילדים שלא אוכלים את כל הירקות

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את כל הירקות לקוביות -חיתוך גס

  2. לטגן בשמן את הבצל ובהדרגה להוסיף את הירקות מהקשים עד לרכים תוך כדי בחישה ,

  3. להוסיף את התבלינים ועשבי התבלון, את המים ,להביא לרתיחה ,להנמיך את האש ללהבה נמוכה עד שהירקות יתרככו.

  4. להעביר לבלנדר את כל הירקות בלבד ולטחון. לפני שמחזירים את את הירקות הטחונים לסיר מומלץ להפריש כוס מהמרק ובהדרגה להוסיף את הירקות מהבלנדר לסיר .(את הכוס הנותר יש להוסיף בהתאם לסמיכות שרוצים)

  5. יש לבדוק טעמים ולתקן.