ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מתבלים ב...
-
2
כף אבקת מרק.
-
3
חצי כף כורכום.
-
4
כפית שום כתוש.
-
5
חצי כפית פלפל לבן.
-
6
מערבבים ומוסיפים.
-
7
מים בגובה הירקות.
-
8
מבשלים כ10 דקות.
-
9
מוסיפים את העדשים והכרובית והירק הקצוץ.
-
10
מערבבים ומוסיפים מים עד גובה 3/4 מהסיר.
-
11
מגיעים לרתיחה .
-
12
מנמיכים את הלהבה ומכסים ומבשלים.
-
13
כ 20 דקות.
1
מתבלים ב...
2
כף אבקת מרק.
3
חצי כף כורכום.
4
כפית שום כתוש.
5
חצי כפית פלפל לבן.
6
מערבבים ומוסיפים.
7
מים בגובה הירקות.
8
מבשלים כ10 דקות.
9
מוסיפים את העדשים והכרובית והירק הקצוץ.
10
מערבבים ומוסיפים מים עד גובה 3/4 מהסיר.
11
מגיעים לרתיחה .
12
מנמיכים את הלהבה ומכסים ומבשלים.
13
כ 20 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים