אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

159
צפיות

מרק ירקות ועדשים צהובות

המתכון של
מרק ירקות ועדשים צהובות

יאמי

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • כוס עדשים צהובות
  • 1 בצל קצוץ
  • 5 גבעולי כרפס קצוצים
  • חופן שמיר קצוץ
  • חופן םטרוזיליה קצוץ
  • 2 גזרים קצוצים
  • כ6 פירחי כרובית רצועות
  • את העדשים משרים
  • במים 5 דקות ומסננים
  • מחממים סיר
  • עם כף שמן
  • מוסיפים את הבצל
  • מטגנים עד הזהבה
  • מוסיפים את הגזר והסלרי
  • מערבבים כ3 דקות
אופן ההכנה
  • 1

    מתבלים ב...


  • 2

    כף אבקת מרק.


  • 3

    חצי כף כורכום.


  • 4

    כפית שום כתוש.


  • 5

    חצי כפית פלפל לבן.


  • 6

    מערבבים ומוסיפים.


  • 7

    מים בגובה הירקות.


  • 8

    מבשלים כ10 דקות.


  • 9

    מוסיפים את העדשים והכרובית והירק הקצוץ.


  • 10

    מערבבים ומוסיפים מים עד גובה 3/4 מהסיר.


  • 11

    מגיעים לרתיחה .


  • 12

    מנמיכים את הלהבה ומכסים ומבשלים.


  • 13

    כ 20 דקות.


1

מתבלים ב...


2

כף אבקת מרק.


3

חצי כף כורכום.


4

כפית שום כתוש.


5

חצי כפית פלפל לבן.


6

מערבבים ומוסיפים.


7

מים בגובה הירקות.


8

מבשלים כ10 דקות.


9

מוסיפים את העדשים והכרובית והירק הקצוץ.


10

מערבבים ומוסיפים מים עד גובה 3/4 מהסיר.


11

מגיעים לרתיחה .


12

מנמיכים את הלהבה ומכסים ומבשלים.


13

כ 20 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים