אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

217
צפיות

מרק עדשים כתומות

המתכון של
מרק עדשים כתומות

מרק טעים מהיר ופשוט ומלא חלבוןןןן

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • עדשים כתומות
  • בצל
  • מלח
  • פלפל
  • אבקת מרק
  • כורכום
אופן ההכנה
  • 0

    לחתוך הבצל דק ולטגן עד הזהבה .


  • 1

    להוסיף 3/4 כוס עדשים כתומות לטגן דקה.


  • 2

    להוסיף כפית אבקת מרק וחצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור אנגלי ונגיעה כורכום..


  • 3

    לערבב דקה ולהוסיף מים חמים לסיר בערך 3 או 4 כוסות מים חמים..


  • 4

    להעביר לאש נמוכה ל40 דק .


  • 5

    בתאבון .


0

לחתוך הבצל דק ולטגן עד הזהבה .


1

להוסיף 3/4 כוס עדשים כתומות לטגן דקה.


2

להוסיף כפית אבקת מרק וחצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור אנגלי ונגיעה כורכום..


3

לערבב דקה ולהוסיף מים חמים לסיר בערך 3 או 4 כוסות מים חמים..


4

להעביר לאש נמוכה ל40 דק .


5

בתאבון .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים