לןגן

מרק עדשים כתומות

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 03/01/2021 | 11:33
מרק עדשים כתומות

תקציר המתכון: מרק טעים מהיר ופשוט ומלא חלבוןןןן

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך הבצל דק ולטגן עד הזהבה

  2. להוסיף 3/4 כוס עדשים כתומות לטגן דקה

  3. להוסיף כפית אבקת מרק וחצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור אנגלי ונגיעה כורכום.

  4. לערבב דקה ולהוסיף מים חמים לסיר בערך 3 או 4 כוסות מים חמים.

  5. להעביר לאש נמוכה ל40 דק

  6. בתאבון