הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמרק אפונה טעים, בישול ממושך שגר ושכח... למדתי מחברתי הטובה ציפי היקרה עם שינויים קלים.
משרים את האפונה כרבע שעה במים רותחים. .
מטגנים את הבצל כשמגיע לשקיפות מוסיפים את האפונה ,הסלרי והדלעת. .
מכסים במים כמעט עד לגובה הסיר ומביאים לרתיחה. מתבלים בכורכום ומנמיכים להבה. מבשלים כשעתיים ורבע . מתבלים במלח ופלפל וטוחנים בבלנדר מוט. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .