תקציר המתכון: מרק אפונה טעים, בישול ממושך שגר ושכח... למדתי מחברתי הטובה ציפי היקרה עם שינויים קלים.
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
משרים את האפונה כרבע שעה במים רותחים.
מטגנים את הבצל כשמגיע לשקיפות מוסיפים את האפונה ,הסלרי והדלעת.
מכסים במים כמעט עד לגובה הסיר ומביאים לרתיחה. מתבלים בכורכום ומנמיכים להבה. מבשלים כשעתיים ורבע . מתבלים במלח ופלפל וטוחנים בבלנדר מוט. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.