ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
בסיר .
-
2
מטגנים את הבצל.
-
3
מוסיפים את העדשים .
-
4
מאדים ל2/3 דקות.
-
5
מוסיפים 2 כוסות מים.
-
6
ומביאים לרתיחה .
-
7
ומבשלים על אש נמוכה למשך חצי שעה.
-
8
מוסיפים את האורז.
-
9
ועוד 2כוסות מים .
-
10
ומתבלים במרק עוף והפילפל שחור גרוס והכוסברה.
-
11
וממשיכים לבשל עד שהעדשים והאורז רכים.
1
בסיר .
2
מטגנים את הבצל.
3
מוסיפים את העדשים .
4
מאדים ל2/3 דקות.
5
מוסיפים 2 כוסות מים.
6
ומביאים לרתיחה .
7
ומבשלים על אש נמוכה למשך חצי שעה.
8
מוסיפים את האורז.
9
ועוד 2כוסות מים .
10
ומתבלים במרק עוף והפילפל שחור גרוס והכוסברה.
11
וממשיכים לבשל עד שהעדשים והאורז רכים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים