ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1/4 כוס גריסי פנינה מושרים במים 3 שעות
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר שמים שמן קנולה ומטגנים את הבצל יחד עם השום עד להזהבה, מוסיפים את העגבניות המגורדות, התבלינים.
-
2
ועשבי תיבול מערבבים ומביאים לרתיחה, מערבבים שוב מוסיפים מים מערבבים מכסים ומביאים לרתיחה..
-
3
מסננים את הגריסים ומוסיפים מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה עד שהגריסים מוכנים..
-
4
אוכלים ונהנים..
1
בסיר שמים שמן קנולה ומטגנים את הבצל יחד עם השום עד להזהבה, מוסיפים את העגבניות המגורדות, התבלינים.
2
ועשבי תיבול מערבבים ומביאים לרתיחה, מערבבים שוב מוסיפים מים מערבבים מכסים ומביאים לרתיחה..
3
מסננים את הגריסים ומוסיפים מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה עד שהגריסים מוכנים..
4
אוכלים ונהנים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים