ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
לקצוץ את כל הירקות לקוביות
אופן ההכנה
-
0
בסיר לטגן את הבצל 2/3 דקות.
-
1
להוסיף הכל חוץ מהעלים.
-
2
ולאדות במשך כמה דקות.
-
3
להעביר חלק מהירקות לסיר קטן למי שלא אוהב תוספות במרק חוץ מהירקות.
-
4
לסיר הקטן להוסיף חמש כפות גריסי פנינה.
-
5
ולאדות במשך 2/3 דקות.
-
6
להוסיף תבלינים לשני הסירים.
-
7
קצת מלח אבקת מרק עוף כורכום ופילפל לבן ולערבב.
-
8
להוסיף מים רתוחים לשני הסירים.
-
9
להוסיף את העלים הקצוצים.
-
10
לכסות על אש נמוכה.
-
11
כ40 דקות.
-
12
בהמשך מי שרוצה להוסיף לסיר הירקות(איטריות).
0
בסיר לטגן את הבצל 2/3 דקות.
1
להוסיף הכל חוץ מהעלים.
2
ולאדות במשך כמה דקות.
3
להעביר חלק מהירקות לסיר קטן למי שלא אוהב תוספות במרק חוץ מהירקות.
4
לסיר הקטן להוסיף חמש כפות גריסי פנינה.
5
ולאדות במשך 2/3 דקות.
6
להוסיף תבלינים לשני הסירים.
7
קצת מלח אבקת מרק עוף כורכום ופילפל לבן ולערבב.
8
להוסיף מים רתוחים לשני הסירים.
9
להוסיף את העלים הקצוצים.
10
לכסות על אש נמוכה.
11
כ40 דקות.
12
בהמשך מי שרוצה להוסיף לסיר הירקות(איטריות).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים