אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

399
צפיות

מרק ירקות וגריסי פנינה

המתכון של
מרק ירקות וגריסי פנינה

יאמי

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 קישואים
  • 5 פירחי כרובית
  • 1 תפוח אדמה גדול
  • חתיכת דלעת
  • 2 גבעולי סלרי
  • 2 גזרים
  • כמה עלי סלרי קצוצים
  • לקצוץ את כל הירקות לקוביות
אופן ההכנה
  • 0

    בסיר לטגן את הבצל 2/3 דקות.


  • 1

    להוסיף הכל חוץ מהעלים.


  • 2

    ולאדות במשך כמה דקות.


  • 3

    להעביר חלק מהירקות לסיר קטן למי שלא אוהב תוספות במרק חוץ מהירקות.


  • 4

    לסיר הקטן להוסיף חמש כפות גריסי פנינה.


  • 5

    ולאדות במשך 2/3 דקות.


  • 6

    להוסיף תבלינים לשני הסירים.


  • 7

    קצת מלח אבקת מרק עוף כורכום ופילפל לבן ולערבב.


  • 8

    להוסיף מים רתוחים לשני הסירים.


  • 9

    להוסיף את העלים הקצוצים.


  • 10

    לכסות על אש נמוכה.


  • 11

    כ40 דקות.


  • 12

    בהמשך מי שרוצה להוסיף לסיר הירקות(איטריות).


0

בסיר לטגן את הבצל 2/3 דקות.


1

להוסיף הכל חוץ מהעלים.


2

ולאדות במשך כמה דקות.


3

להעביר חלק מהירקות לסיר קטן למי שלא אוהב תוספות במרק חוץ מהירקות.


4

לסיר הקטן להוסיף חמש כפות גריסי פנינה.


5

ולאדות במשך 2/3 דקות.


6

להוסיף תבלינים לשני הסירים.


7

קצת מלח אבקת מרק עוף כורכום ופילפל לבן ולערבב.


8

להוסיף מים רתוחים לשני הסירים.


9

להוסיף את העלים הקצוצים.


10

לכסות על אש נמוכה.


11

כ40 דקות.


12

בהמשך מי שרוצה להוסיף לסיר הירקות(איטריות).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים