לןגן

מרק ירקות וגריסי פנינה

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 08/10/2020 | 12:12
מרק ירקות וגריסי פנינה

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר לטגן את הבצל 2/3 דקות

  2. להוסיף הכל חוץ מהעלים

  3. ולאדות במשך כמה דקות

  4. להעביר חלק מהירקות לסיר קטן למי שלא אוהב תוספות במרק חוץ מהירקות

  5. לסיר הקטן להוסיף חמש כפות גריסי פנינה

  6. ולאדות במשך 2/3 דקות

  7. להוסיף תבלינים לשני הסירים

  8. קצת מלח אבקת מרק עוף כורכום ופילפל לבן ולערבב

  9. להוסיף מים רתוחים לשני הסירים

  10. להוסיף את העלים הקצוצים

  11. לכסות על אש נמוכה

  12. כ40 דקות

  13. בהמשך מי שרוצה להוסיף לסיר הירקות(איטריות)