אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

190
צפיות

מרק קובות במילוי ביצים

המתכון של
מרק קובות במילוי ביצים

יאמי

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בקערה שמים
  • 250 גרם שישה(קונים בחנות תבלינים)
  • חצי כוס בורגול דק
  • רבע כוס שמן
  • חצי כפית מלח
  • שתי כוסות מים
  • לערבב ולעזוב
  • שהמים ייספגו
  • לסחוט נוזלים שנשארו
  • יוצרים כדורים
  • וממלאים מהמילוי
אופן ההכנה
  • 0

    מילוי של הקובה.


  • 1

    1 בצל בינוני.


  • 2

    2 ביצים.


  • 3

    במחבת מחממים שמן.


  • 4

    מאדים את הבצל.


  • 5

    מוסיפים את הביצים.


  • 6

    מתבלים במלח ופילפל לבן.


  • 7

    את הסלרי העלים חולטים במים רותחים.


  • 8

    את הגבעולים מבשלים כחצי שעה עם מים על הגז.


  • 9

    לאחר כך טחנתי אותם.


  • 10

    אפשר להשאיר אותם קצוצים.


  • 11

    בסיר.


  • 12

    מחממים שמן מוסיפים בצל אחד קצוץ עד הזהבה..


  • 13

    3 כפות רסק עגבניות.


  • 14

    כפית שטוחה מלח.


  • 15

    מיץ מלימון אחד.


  • 16

    מוסיפים מים עד לרתיחה.


  • 17

    מוסיפים את הקוביות.


  • 18

    מכסים ומנמיכים את הגז.


  • 19

    למשך 30/40 דקות.


0

מילוי של הקובה.


1

1 בצל בינוני.


2

2 ביצים.


3

במחבת מחממים שמן.


4

מאדים את הבצל.


5

מוסיפים את הביצים.


6

מתבלים במלח ופילפל לבן.


7

את הסלרי העלים חולטים במים רותחים.


8

את הגבעולים מבשלים כחצי שעה עם מים על הגז.


9

לאחר כך טחנתי אותם.


10

אפשר להשאיר אותם קצוצים.


11

בסיר.


12

מחממים שמן מוסיפים בצל אחד קצוץ עד הזהבה..


13

3 כפות רסק עגבניות.


14

כפית שטוחה מלח.


15

מיץ מלימון אחד.


16

מוסיפים מים עד לרתיחה.


17

מוסיפים את הקוביות.


18

מכסים ומנמיכים את הגז.


19

למשך 30/40 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים