לןגן

מרק קובות במילוי ביצים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 08/10/2020 | 12:06
מרק קובות במילוי ביצים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מילוי של הקובה

  2. 1 בצל בינוני

  3. 2 ביצים

  4. במחבת מחממים שמן

  5. מאדים את הבצל

  6. מוסיפים את הביצים

  7. מתבלים במלח ופילפל לבן

  8. את הסלרי העלים חולטים במים רותחים

  9. את הגבעולים מבשלים כחצי שעה עם מים על הגז

  10. לאחר כך טחנתי אותם

  11. אפשר להשאיר אותם קצוצים

  12. בסיר

  13. מחממים שמן מוסיפים בצל אחד קצוץ עד הזהבה.

  14. 3 כפות רסק עגבניות

  15. כפית שטוחה מלח

  16. מיץ מלימון אחד

  17. מוסיפים מים עד לרתיחה

  18. מוסיפים את הקוביות

  19. מכסים ומנמיכים את הגז

  20. למשך 30/40 דקות