ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
2 גבעולי סלרי נקיים וקצוצים
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
בסיר מחממים שמן ושמים את הבצל ל2/3 דקות.
-
1
מוסיפים את הסלרי והגזר.
-
2
מערבבים ל5 דקות.
-
3
מתבלים באבקת מרק כורכום וקורט מלח.
-
4
מוסיפים. 2 כוסות מים רתוחים ומבשלים ל20 דקות.
-
5
לאחר מכן מוסיפים את העלים ואת גריסי הפנינה ומוסיפים עוד 2/3 כוסות מים רתוחים.
-
6
מכסים ועל אש נמוכה.
-
7
מבשלים כ30 דקות.
0
בסיר מחממים שמן ושמים את הבצל ל2/3 דקות.
1
מוסיפים את הסלרי והגזר.
2
מערבבים ל5 דקות.
3
מתבלים באבקת מרק כורכום וקורט מלח.
4
מוסיפים. 2 כוסות מים רתוחים ומבשלים ל20 דקות.
5
לאחר מכן מוסיפים את העלים ואת גריסי הפנינה ומוסיפים עוד 2/3 כוסות מים רתוחים.
6
מכסים ועל אש נמוכה.
7
מבשלים כ30 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים