אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

671
צפיות

מרק סלרי וגריסי פנינה

המתכון של
מרק סלרי וגריסי פנינה

יאמי

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מרק ירקות עם סלרי
  • וגריסי פנינה
  • 2 גבעולי סלרי נקיים וקצוצים
  • 3 כפות בצל מרוסק
  • 2 גזרים חתוכים
  • עלי סלרי קצוצים
אופן ההכנה
  • 0

    בסיר מחממים שמן ושמים את הבצל ל2/3 דקות.


  • 1

    מוסיפים את הסלרי והגזר.


  • 2

    מערבבים ל5 דקות.


  • 3

    מתבלים באבקת מרק כורכום וקורט מלח.


  • 4

    מוסיפים. 2 כוסות מים רתוחים ומבשלים ל20 דקות.


  • 5

    לאחר מכן מוסיפים את העלים ואת גריסי הפנינה ומוסיפים עוד 2/3 כוסות מים רתוחים.


  • 6

    מכסים ועל אש נמוכה.


  • 7

    מבשלים כ30 דקות.


0

בסיר מחממים שמן ושמים את הבצל ל2/3 דקות.


1

מוסיפים את הסלרי והגזר.


2

מערבבים ל5 דקות.


3

מתבלים באבקת מרק כורכום וקורט מלח.


4

מוסיפים. 2 כוסות מים רתוחים ומבשלים ל20 דקות.


5

לאחר מכן מוסיפים את העלים ואת גריסי הפנינה ומוסיפים עוד 2/3 כוסות מים רתוחים.


6

מכסים ועל אש נמוכה.


7

מבשלים כ30 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים