לןגן

מרק סלרי וגריסי פנינה

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 08/10/2020 | 12:01
מרק סלרי וגריסי פנינה

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מחממים שמן ושמים את הבצל ל2/3 דקות

  2. מוסיפים את הסלרי והגזר

  3. מערבבים ל5 דקות

  4. מתבלים באבקת מרק כורכום וקורט מלח

  5. מוסיפים. 2 כוסות מים רתוחים ומבשלים ל20 דקות

  6. לאחר מכן מוסיפים את העלים ואת גריסי הפנינה ומוסיפים עוד 2/3 כוסות מים רתוחים

  7. מכסים ועל אש נמוכה

  8. מבשלים כ30 דקות