אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

498
צפיות

מרק עגבניות ואורז

המתכון של
מרק עגבניות ואורז

יאמי

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 תפוח אדמה גדול מבושל ומעוך כמו פירה
  • כוס אורז שטוף ומסונן
  • 1 בצל קצוץ
  • 5 עגבניות בינוניות קלופות ומרוסקות
  • 5 גבעולי שמיר קצוצים
  • 2 כפות שטוחות סוכר
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כף שום כתוש
  • כפית מלח
  • חצי כפית פילפל לבן
  • כף שטוחה פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
  • 0

    בסיר מחממים שמן.


  • 1

    שמים את הבצל.


  • 2

    ומטגנים 2 דקות.


  • 3

    מוסיפים את העגבניות.


  • 4

    וממשיכים למשך 5 דקות נוספות.


  • 5

    מוסיפים את התפוח אדמה.


  • 6

    ואת התבלינים.


  • 7

    מערבבים 5 דקות.


  • 8

    מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.


  • 9

    למשך 2 עד 3 דקות.


  • 10

    מוסיפים 2 כוסות מים רותחים..


  • 11

    מבשלים כ20 דקות.


  • 12

    מוסיפים את האורז.


  • 13

    ומן בה יפים עוד 4 עד 5 כוסות מים רותחים.


  • 14

    מכסים ועל אש נמוכה.


  • 15

    מבשלים 30 דקות נוספות.


0

בסיר מחממים שמן.


1

שמים את הבצל.


2

ומטגנים 2 דקות.


3

מוסיפים את העגבניות.


4

וממשיכים למשך 5 דקות נוספות.


5

מוסיפים את התפוח אדמה.


6

ואת התבלינים.


7

מערבבים 5 דקות.


8

מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.


9

למשך 2 עד 3 דקות.


10

מוסיפים 2 כוסות מים רותחים..


11

מבשלים כ20 דקות.


12

מוסיפים את האורז.


13

ומן בה יפים עוד 4 עד 5 כוסות מים רותחים.


14

מכסים ועל אש נמוכה.


15

מבשלים 30 דקות נוספות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים