תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
בסיר מחממים שמן
שמים את הבצל
ומטגנים 2 דקות
מוסיפים את העגבניות
וממשיכים למשך 5 דקות נוספות
מוסיפים את התפוח אדמה
ואת התבלינים
מערבבים 5 דקות
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים
למשך 2 עד 3 דקות
מוסיפים 2 כוסות מים רותחים.
מבשלים כ20 דקות
מוסיפים את האורז
ומן בה יפים עוד 4 עד 5 כוסות מים רותחים
מכסים ועל אש נמוכה
מבשלים 30 דקות נוספות