בסיר מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן, מוסיפים את העגבניות וממשיכים לטגן מוסיפים את הגזר ואת הגריסים מטגנים קלות מוסיפים מים ותבלינים מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה או עד שהגריסים מוכנים, טועמים ומתקנים תיבול..
1
בסיר מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן, מוסיפים את העגבניות וממשיכים לטגן מוסיפים את הגזר ואת הגריסים מטגנים קלות מוסיפים מים ותבלינים מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה או עד שהגריסים מוכנים, טועמים ומתקנים תיבול..