בסיר רחב מחממים שמן קנולה ומוסיפים את הבצל הקצוץ והשום ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הגריסים ומטגנים קלות, מוסיפים את יתר הירקות ומטגנים כמה דקות, מערבבים מידי פעם..
2
מוסיפים מים רותחים ותבלינים מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהגריסים מוכנים..
3
טועמים ומשפרים תיבול מכבים את הגז..
4
מוזגים לצלחת עמוקה אם רוצים יכולים לקשט בפטרוזיליה טרייה ואוכלים בהנאה..
5
מרק הכי טעים שיש..
1
בסיר רחב מחממים שמן קנולה ומוסיפים את הבצל הקצוץ והשום ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הגריסים ומטגנים קלות, מוסיפים את יתר הירקות ומטגנים כמה דקות, מערבבים מידי פעם..
2
מוסיפים מים רותחים ותבלינים מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהגריסים מוכנים..
3
טועמים ומשפרים תיבול מכבים את הגז..
4
מוזגים לצלחת עמוקה אם רוצים יכולים לקשט בפטרוזיליה טרייה ואוכלים בהנאה..