ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
1 כוס גריסים שטופות ומסוננות
-
-
-
1 גזר בינוני חתוך לקוביות קטנות
-
1 תפו''א חתוך לקוביות קטנות
-
1 קישוא חתוך לקוביות קטנות
-
תיבול: כף גדושה אבקת מרק עוף, חצי כפית כורכום, כפית חוויאג' למרק (לא חובה)
-
-
-
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה עם עלי סלרי קצוצים של הגבעול שקצצנו
אופן ההכנה
-
1
בסיר מרק מטגנים בשמן את הבצל עד הזהבה..
-
2
מוסיפים שום, גריסים ואת שאר הירקות חוץ מהפטרוזיליה ועלי הסלרי הקצוצים..
-
3
מערבבים היטב ומטגנים עוד כ- 3 דק'..
-
4
מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב..
-
5
מוסיפים מים רותחים עד שני שליש מהסיר ונותנים רתיחה נוספת..
-
6
מנמיכים את האש ומבשלים 40 דק'..
-
7
מוסיפים את עלי הסלרי והפטרוזיליה הקצוצים ומבשלים עוד כ- 5 דק'..
-
8
טועמים ומתקנים תיבול (הוספת מלח או פלפל).
-
9
אם המרק סמיך מדי מוסיפים מים רותחים ♥.
1
בסיר מרק מטגנים בשמן את הבצל עד הזהבה..
2
מוסיפים שום, גריסים ואת שאר הירקות חוץ מהפטרוזיליה ועלי הסלרי הקצוצים..
3
מערבבים היטב ומטגנים עוד כ- 3 דק'..
4
מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב..
5
מוסיפים מים רותחים עד שני שליש מהסיר ונותנים רתיחה נוספת..
6
מנמיכים את האש ומבשלים 40 דק'..
7
מוסיפים את עלי הסלרי והפטרוזיליה הקצוצים ומבשלים עוד כ- 5 דק'..
8
טועמים ומתקנים תיבול (הוספת מלח או פלפל).
9
אם המרק סמיך מדי מוסיפים מים רותחים ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים