לןגן

מרק גריסים וירקות

מאת: אורית לוי, פורסם: 22/01/2020 | 10:30
מרק גריסים וירקות

תקציר המתכון: מחמם את הנפש ואת הגוף

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מרק מטגנים בשמן את הבצל עד הזהבה.

  2. מוסיפים שום, גריסים ואת שאר הירקות חוץ מהפטרוזיליה ועלי הסלרי הקצוצים.

  3. מערבבים היטב ומטגנים עוד כ- 3 דק'.

  4. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.

  5. מוסיפים מים רותחים עד שני שליש מהסיר ונותנים רתיחה נוספת.

  6. מנמיכים את האש ומבשלים 40 דק'.

  7. מוסיפים את עלי הסלרי והפטרוזיליה הקצוצים ומבשלים עוד כ- 5 דק'.

  8. טועמים ומתקנים תיבול (הוספת מלח או פלפל)

  9. אם המרק סמיך מדי מוסיפים מים רותחים ♥