תקציר המתכון: מחמם את הנפש ואת הגוף
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
בסיר מרק מטגנים בשמן את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים שום, גריסים ואת שאר הירקות חוץ מהפטרוזיליה ועלי הסלרי הקצוצים.
מערבבים היטב ומטגנים עוד כ- 3 דק'.
מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים מים רותחים עד שני שליש מהסיר ונותנים רתיחה נוספת.
מנמיכים את האש ומבשלים 40 דק'.
מוסיפים את עלי הסלרי והפטרוזיליה הקצוצים ומבשלים עוד כ- 5 דק'.
טועמים ומתקנים תיבול (הוספת מלח או פלפל)
אם המרק סמיך מדי מוסיפים מים רותחים ♥