אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

834
צפיות

מרק עדשים כתומות

המתכון של
מרק עדשים כתומות

קל מאוד להכנה וטעים ברמות על

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1בצל בינוני
  • 1 תפוא בינוני
  • 1 בטטה בינונית
  • 3 גזרים
  • 2 גבעולי סלרי קצוץ דק
  • 1כוס עדשים כתומות ברורות ושטופות
  • 3 כפות קוואקר מלא לא אינסטנד
  • 2 כפות שמן
  • 3 כפיות מלח גס
  • פילפל שחור
  • כפית כורכום
  • כפית טוסקנה לא חובה
אופן ההכנה
  • 1

    לקצוץ את כל הירקות לגפרורים דקיקים או בפומפייה גסה .


  • 2

    לאדות עם שמן .


  • 3

    להוסיף עדשים.


  • 4

    להוסיף תבלינים.


  • 5

    להוסיף קוואקר.


  • 6

    להוסיף מים רותחים.


  • 7

    להביא לרתיחה חזקה ולהנמיך.


  • 8

    לבשל בערך חצי שעה .


1

לקצוץ את כל הירקות לגפרורים דקיקים או בפומפייה גסה .


2

לאדות עם שמן .


3

להוסיף עדשים.


4

להוסיף תבלינים.


5

להוסיף קוואקר.


6

להוסיף מים רותחים.


7

להביא לרתיחה חזקה ולהנמיך.


8

לבשל בערך חצי שעה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים