לטגן בצל קצוץ במעט שמן עד לשקיפות ולהוסיף את הבשר ולתבל לפורר עם מזלג להוסיף את הירק הקצוץ שהבשר מוכן, להוריד מהאש ולתת לו להתקרר..
3
למעטפת הסולת:.
4
לערבב סולת שמן מלח ומים עד לקבלת בצק..
5
להכנת המרק:.
6
בסיר עמוק לשים שמן ולטגן את הבצל עם כף סוכר, וכף רסק לתבל ולהוסיף את הסלקים החתוכים. למזוג כ 2 ליטר מים רותחים ואת הירק הקצוץ לבשל בערך כ 20 דק'. ולאחר מכן להוסיף את הקובות המגולגלות ולבשל עוד 20 דק' להוסיף את הסלק המגורד ומיץ לימון לעוד 10 דק' בישול..
7
* עם ידים רטובות חלקתי את הבצק ל25 יח'. פתחתי על כף היד ובמרכז שמתי מהמלית של הבשר וגילגלתי..
8
*את הסלק המגורד להוסיף לקראת סוף הבישול, על מנת שיהיה צבע יפה. .
1
להכנת המלית:.
2
לטגן בצל קצוץ במעט שמן עד לשקיפות ולהוסיף את הבשר ולתבל לפורר עם מזלג להוסיף את הירק הקצוץ שהבשר מוכן, להוריד מהאש ולתת לו להתקרר..
3
למעטפת הסולת:.
4
לערבב סולת שמן מלח ומים עד לקבלת בצק..
5
להכנת המרק:.
6
בסיר עמוק לשים שמן ולטגן את הבצל עם כף סוכר, וכף רסק לתבל ולהוסיף את הסלקים החתוכים. למזוג כ 2 ליטר מים רותחים ואת הירק הקצוץ לבשל בערך כ 20 דק'. ולאחר מכן להוסיף את הקובות המגולגלות ולבשל עוד 20 דק' להוסיף את הסלק המגורד ומיץ לימון לעוד 10 דק' בישול..
7
* עם ידים רטובות חלקתי את הבצק ל25 יח'. פתחתי על כף היד ובמרכז שמתי מהמלית של הבשר וגילגלתי..
8
*את הסלק המגורד להוסיף לקראת סוף הבישול, על מנת שיהיה צבע יפה. .