הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמגרדים בצל על פומפיה .
מקלפים את הפטריות וחותכים אותם לרבעים או לפרוסות.
מטגנים את הבצל ומוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.
מוסיפים את הקמח ומערבבים.
שופכים מים ומתבלים.
מבשלים כ-20 דקות, טוחנים את המרק בתוך הסיר.
מוסיפים שמנת מתוקה וחלב, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות או עד שמסמיך..
אם רוצים שהמרק יהיה פרווה, מוותרים על השמנת המתוקה ומוסיפים כוס מים נוספת.