תקציר המתכון: מרק מעולה כשקר וגשום בחוץ
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מגרדים בצל על פומפיה
מקלפים את הפטריות וחותכים אותם לרבעים או לפרוסות
מטגנים את הבצל ומוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן
מוסיפים את הקמח ומערבבים
שופכים מים ומתבלים
מבשלים כ-20 דקות, טוחנים את המרק בתוך הסיר
מוסיפים שמנת מתוקה וחלב, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות או עד שמסמיך.
אם רוצים שהמרק יהיה פרווה, מוותרים על השמנת המתוקה ומוסיפים כוס מים נוספת