לןגן

מרק פטריות חלבי

מאת: זהר מנדל, פורסם: 20/11/2019 | 06:26
מרק פטריות חלבי

תקציר המתכון: מרק מעולה כשקר וגשום בחוץ

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מגרדים בצל על פומפיה

  2. מקלפים את הפטריות וחותכים אותם לרבעים או לפרוסות

  3. מטגנים את הבצל ומוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן

  4. מוסיפים את הקמח ומערבבים

  5. שופכים מים ומתבלים

  6. מבשלים כ-20 דקות, טוחנים את המרק בתוך הסיר

  7. מוסיפים שמנת מתוקה וחלב, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות או עד שמסמיך.

  8. אם רוצים שהמרק יהיה פרווה, מוותרים על השמנת המתוקה ומוסיפים כוס מים נוספת