ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
2 גבעולי סלרי קצוצים (כולל העלים)
-
חצי כוס ירק קצוץ (פטרוזליה/ כוסברה)
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מטגנים בסיר את כל הירקות.
-
2
מוסיפים מלח, פפריקה ורסק מטגנים כמה דקות נוספות.
-
3
מוסיפים ליטר מים ונותנים לו שירתו.
-
4
כאשר המים רותחים מוסיפים את הבורגול.
-
5
לאחר שהמערכת רותח מנמיכים את הגז, מכסים ומבשלים חצי שעה-שעה עד שהבורגול רך (אם במהלך הבישול הנוזלים מצומצמים מוסיפים עוד מים) .
1
מטגנים בסיר את כל הירקות.
2
מוסיפים מלח, פפריקה ורסק מטגנים כמה דקות נוספות.
3
מוסיפים ליטר מים ונותנים לו שירתו.
4
כאשר המים רותחים מוסיפים את הבורגול.
5
לאחר שהמערכת רותח מנמיכים את הגז, מכסים ומבשלים חצי שעה-שעה עד שהבורגול רך (אם במהלך הבישול הנוזלים מצומצמים מוסיפים עוד מים) .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים