ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
2 גיבעולי סלרי עם העלים קצוצים דק
-
-
-
מלח, כמון, מ.עוף, כורכום פ.שחור
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר קטן להרתיח 2 כוסות אפונה (מרגע הרתיחה 5-6 דק' ולכבות לסגור את המכסה)..
-
2
* השלב הזה חשוב מכיוון שהאפונה לא היתה מושרת ורתיחה קצה זו מרככת את האפונה!.
-
3
בסיר עמוק מטגנים את הבצל גזר והסלרי 3-4 דק' מתבלים בכמון פ.שחור וכורכום וסוגרים לאידוי הירקות ל 5-6 דק'..
-
4
מסננים את האפונה שהרתחנו ומוסיפים לירקות ויוצקים כ - 2 ליטר מים רותחים מביאים לרתיחה מתבלים במלח, מ.עוף מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים כ - 35 דק' עם מכסה סגור רתיחה עדינה..
-
5
מוסיפים חצי כוס פתיתים וממשיכים לבשל עוד כ - 10 דק'.
-
6
בסוף הבישול מוסיפים את הכוסברה הקצוצה..
1
בסיר קטן להרתיח 2 כוסות אפונה (מרגע הרתיחה 5-6 דק' ולכבות לסגור את המכסה)..
2
* השלב הזה חשוב מכיוון שהאפונה לא היתה מושרת ורתיחה קצה זו מרככת את האפונה!.
3
בסיר עמוק מטגנים את הבצל גזר והסלרי 3-4 דק' מתבלים בכמון פ.שחור וכורכום וסוגרים לאידוי הירקות ל 5-6 דק'..
4
מסננים את האפונה שהרתחנו ומוסיפים לירקות ויוצקים כ - 2 ליטר מים רותחים מביאים לרתיחה מתבלים במלח, מ.עוף מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים כ - 35 דק' עם מכסה סגור רתיחה עדינה..
5
מוסיפים חצי כוס פתיתים וממשיכים לבשל עוד כ - 10 דק'.
6
בסוף הבישול מוסיפים את הכוסברה הקצוצה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים