מעט מלח ,כפית קטנה כורכום ,כפית קטנה פפריקה ,חצי כפית כמון ,מעט פלפל שחור
וחצי לימון סיוט
אופן ההכנה
1
לטגן בצל קצוץ להזהבה להוסיף את הסלרי והעגבניות לטגן מעט .
2
להוסיף עדשים ואת המים ולתת רתיחה להנמיך ואז מוסיפים את שאר החומרים והתיבול .
3
פרט לחומוס והאטריות והקמח עם כוס מים קרים והלימון שבאים לאחר 45 דקות .
4
לאחר 45 דקות בישול מוסיפים את החומוס מונחים כף קמח בכוס מים קרים שלא יהיו גושים ומוסיפים למרק לסמיכות ומוסיפים אטריות ואת הלימון הסחוט ומערבבים היטב 15 דקות מערבבים מעברים ממתינים 10 דקות ומגישים ....
1
לטגן בצל קצוץ להזהבה להוסיף את הסלרי והעגבניות לטגן מעט .
2
להוסיף עדשים ואת המים ולתת רתיחה להנמיך ואז מוסיפים את שאר החומרים והתיבול .
3
פרט לחומוס והאטריות והקמח עם כוס מים קרים והלימון שבאים לאחר 45 דקות .
4
לאחר 45 דקות בישול מוסיפים את החומוס מונחים כף קמח בכוס מים קרים שלא יהיו גושים ומוסיפים למרק לסמיכות ומוסיפים אטריות ואת הלימון הסחוט ומערבבים היטב 15 דקות מערבבים מעברים ממתינים 10 דקות ומגישים ....