ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
מלח, פלפל,כפית מחוקה כורכום
-
-
לסיר גדול הוספתי 2 כפות גדושות
אופן ההכנה
-
1
להשרות את השעועית לילה במים.
-
2
את העצמות לבשל רבע שעה לסנן ולשטוף טוב.
-
3
בסיר גדול מאד עם כף שמן לטגן גזר אחד מגורד גס 5 דקות ( נותן צבע יפה למרק).
-
4
להוסיף חצי סיר מים .
-
5
את השעועית,העצמות,הגזר.
-
6
חתוך לקוביות גדולות.
-
7
שמיר קצוץ,ראש סלרי מגורד גס לתבל- מלח, פלפל,כורכום,מרק עוף ללא מונוסדיום.
-
8
לבשל שעה ולהוסיף את התפוא חצויים ל-2.
-
9
להמשיך לבשל עד שימות הסחוס רכות.
1
להשרות את השעועית לילה במים.
2
את העצמות לבשל רבע שעה לסנן ולשטוף טוב.
3
בסיר גדול מאד עם כף שמן לטגן גזר אחד מגורד גס 5 דקות ( נותן צבע יפה למרק).
4
להוסיף חצי סיר מים .
5
את השעועית,העצמות,הגזר.
6
חתוך לקוביות גדולות.
7
שמיר קצוץ,ראש סלרי מגורד גס לתבל- מלח, פלפל,כורכום,מרק עוף ללא מונוסדיום.
8
לבשל שעה ולהוסיף את התפוא חצויים ל-2.
9
להמשיך לבשל עד שימות הסחוס רכות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים