אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

3,874
צפיות

מרק שעועית עם עצמות

המתכון של
מרק שעועית עם עצמות

המרק הכי מחמם ומנחם

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • עצמות מח וסחוס
  • 300 גר' שעועית לבנה
  • 4 בצלים
  • 4 גזרים
  • 3 תפוא
  • כף שמן
  • צרור שמיר
  • ראש סלרי מגורד
  • מלח, פלפל,כפית מחוקה כורכום
  • מרק עוף ללא מונוסדיום
  • לסיר גדול הוספתי 2 כפות גדושות
אופן ההכנה
  • 1

    להשרות את השעועית לילה במים.


  • 2

    את העצמות לבשל רבע שעה לסנן ולשטוף טוב.


  • 3

    בסיר גדול מאד עם כף שמן לטגן גזר אחד מגורד גס 5 דקות ( נותן צבע יפה למרק).


  • 4

    להוסיף חצי סיר מים .


  • 5

    את השעועית,העצמות,הגזר.


  • 6

    חתוך לקוביות גדולות.


  • 7

    שמיר קצוץ,ראש סלרי מגורד גס לתבל- מלח, פלפל,כורכום,מרק עוף ללא מונוסדיום.


  • 8

    לבשל שעה ולהוסיף את התפוא חצויים ל-2.


  • 9

    להמשיך לבשל עד שימות הסחוס רכות.


1

להשרות את השעועית לילה במים.


2

את העצמות לבשל רבע שעה לסנן ולשטוף טוב.


3

בסיר גדול מאד עם כף שמן לטגן גזר אחד מגורד גס 5 דקות ( נותן צבע יפה למרק).


4

להוסיף חצי סיר מים .


5

את השעועית,העצמות,הגזר.


6

חתוך לקוביות גדולות.


7

שמיר קצוץ,ראש סלרי מגורד גס לתבל- מלח, פלפל,כורכום,מרק עוף ללא מונוסדיום.


8

לבשל שעה ולהוסיף את התפוא חצויים ל-2.


9

להמשיך לבשל עד שימות הסחוס רכות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים