לןגן

מרק שעועית עם עצמות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 27/12/2018 | 09:42
מרק שעועית עם עצמות

תקציר המתכון: המרק הכי מחמם ומנחם

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את השעועית לילה במים

  2. את העצמות לבשל רבע שעה לסנן ולשטוף טוב

  3. בסיר גדול מאד עם כף שמן לטגן גזר אחד מגורד גס 5 דקות ( נותן צבע יפה למרק)

  4. להוסיף חצי סיר מים

  5. את השעועית,העצמות,הגזר

  6. חתוך לקוביות גדולות

  7. שמיר קצוץ,ראש סלרי מגורד גס לתבל- מלח, פלפל,כורכום,מרק עוף ללא מונוסדיום

  8. לבשל שעה ולהוסיף את התפוא חצויים ל-2

  9. להמשיך לבשל עד שימות הסחוס רכות