כשתי כוסות קמח חומוס קלוי שמוכרים במיוחד לגונדי בחנויות.
רבע כוס שמן.
תבלינים
טיפה כורכום, חצי כפית הל טחון, מלח ופלפל לפי הטעם.
למרק
המרק אמור להיות כמו מרק צח, כלומר מים רותחים, כורכום, מלח ופלפל שחור, תמצית של ציר מרק עוף או חלקי עוף, קצת גזר וכוסברה.
אופן ההכנה
1
לכופתאות:.
2
מערבבים קודם את הבשר עם התבלינים והבצל ומוסיפים את החומוס הטחון עד שנוצרת עיסה נוחה לגלגול עיגולים. משהים במקרר כמה שעות. .
3
למרק:.
4
המרק אמור להיות כמו מרק צח, כלומר מים רותחים, כורכום, מלח ופלפל שחור, תמצית של ציר מרק עוף או חלקי עוף, קצת גזר וכוסברה. כשהמרק רותח, שמים כופתאות במרק, רבע שעה זה מוכן. .
1
לכופתאות:.
2
מערבבים קודם את הבשר עם התבלינים והבצל ומוסיפים את החומוס הטחון עד שנוצרת עיסה נוחה לגלגול עיגולים. משהים במקרר כמה שעות. .
3
למרק:.
4
המרק אמור להיות כמו מרק צח, כלומר מים רותחים, כורכום, מלח ופלפל שחור, תמצית של ציר מרק עוף או חלקי עוף, קצת גזר וכוסברה. כשהמרק רותח, שמים כופתאות במרק, רבע שעה זה מוכן. .