לןגן

גונדי מרק בסגנון פרסי

מאת: ליזה כהן, פורסם: 10/12/2018 | 17:36
גונדי מרק בסגנון פרסי

תקציר המתכון: טעים ובריא

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

כופתאות

תבלינים

למרק

אופן הכנה

  1. לכופתאות:

  2. מערבבים קודם את הבשר עם התבלינים והבצל ומוסיפים את החומוס הטחון עד שנוצרת עיסה נוחה לגלגול עיגולים. משהים במקרר כמה שעות.

  3. למרק:

  4. המרק אמור להיות כמו מרק צח, כלומר מים רותחים, כורכום, מלח ופלפל שחור, תמצית של ציר מרק עוף או חלקי עוף, קצת גזר וכוסברה. כשהמרק רותח, שמים כופתאות במרק, רבע שעה זה מוכן.