ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
למרק
-
-
-
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
-
-
-
-
-
-
-
-
*חצי כוס אורז בחד פעמי קר
אופן ההכנה
-
1
להכנת הקציצות לערבב את כל המרכיבים ללוש היטב ועם ידים משומנות ליצור כדורים קטנים בגודל "כדור פינפונג" כ-20 יח'..
-
2
בסיר עמוק לטגן מס' דקות את הירקות חוץ מי תפוח"א ולתבל. להוסיף מים רותחים 3/4 גובה מהסיר ולבשל כ-20 דק' על אש בינונית רתיחה עדינה..
-
3
בזהירות רבה לשים אל תוך המרק את הכדורי הבשר, להוסיף את תפוח"א והאורז. לטעום ולתקן טעמים, להגביר את הלהבה להגיעה לרתיחה ולהנמיך ולבשל כ-15 דק'. .
-
4
ניתן להוסיף ירק קצוץ בסוף הבישול (פיטרוזיליה,כוסברה)..
1
להכנת הקציצות לערבב את כל המרכיבים ללוש היטב ועם ידים משומנות ליצור כדורים קטנים בגודל "כדור פינפונג" כ-20 יח'..
2
בסיר עמוק לטגן מס' דקות את הירקות חוץ מי תפוח"א ולתבל. להוסיף מים רותחים 3/4 גובה מהסיר ולבשל כ-20 דק' על אש בינונית רתיחה עדינה..
3
בזהירות רבה לשים אל תוך המרק את הכדורי הבשר, להוסיף את תפוח"א והאורז. לטעום ולתקן טעמים, להגביר את הלהבה להגיעה לרתיחה ולהנמיך ולבשל כ-15 דק'. .
4
ניתן להוסיף ירק קצוץ בסוף הבישול (פיטרוזיליה,כוסברה)..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים