אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

4,439
צפיות

מרק עם כדורי בשר ואורז

המתכון של
מרק עם כדורי בשר ואורז

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לכדורי בשר
  • 1/2 ק"ג בשר בקר טחון
  • 1 בצל קצוץ דק דק
  • 1/2 כוס אורז עגול שטוף
  • מלח, פילפל, כמון,
  • 5 כפות שמן
  • למרק
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • 2 גיבעולי סלרי ללא העלים
  • חתוכים לקוביות
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1/2 כוס אורז עגול שטוף
  • 5-6 כפות שמן
  • 2 תפוח"א חתוכים לקוביות
  • מלח, מ.עוף, פ.שחור
  • *חצי כוס אורז בחד פעמי קר
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת הקציצות לערבב את כל המרכיבים ללוש היטב ועם ידים משומנות ליצור כדורים קטנים בגודל "כדור פינפונג" כ-20 יח'..


  • 2

    בסיר עמוק לטגן מס' דקות את הירקות חוץ מי תפוח"א ולתבל. להוסיף מים רותחים 3/4 גובה מהסיר ולבשל כ-20 דק' על אש בינונית רתיחה עדינה..


  • 3

    בזהירות רבה לשים אל תוך המרק את הכדורי הבשר, להוסיף את תפוח"א והאורז. לטעום ולתקן טעמים, להגביר את הלהבה להגיעה לרתיחה ולהנמיך ולבשל כ-15 דק'. .


  • 4

    ניתן להוסיף ירק קצוץ בסוף הבישול (פיטרוזיליה,כוסברה)..


1

להכנת הקציצות לערבב את כל המרכיבים ללוש היטב ועם ידים משומנות ליצור כדורים קטנים בגודל "כדור פינפונג" כ-20 יח'..


2

בסיר עמוק לטגן מס' דקות את הירקות חוץ מי תפוח"א ולתבל. להוסיף מים רותחים 3/4 גובה מהסיר ולבשל כ-20 דק' על אש בינונית רתיחה עדינה..


3

בזהירות רבה לשים אל תוך המרק את הכדורי הבשר, להוסיף את תפוח"א והאורז. לטעום ולתקן טעמים, להגביר את הלהבה להגיעה לרתיחה ולהנמיך ולבשל כ-15 דק'. .


4

ניתן להוסיף ירק קצוץ בסוף הבישול (פיטרוזיליה,כוסברה)..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים